Ondercommissies

Lancet Reis

Lancet Reis is dé reiscommissie van de Virgiel. Met zijn vijven organiseren wij de jaarlijkse 24-uursreis en de Grote Reis. Afgelopen jaren zijn we naar onder andere Gent, Berlijn, Marokko en Georgië afgereisd! Naast deze twee activiteiten zijn we vrij om allerlei activiteiten omtrent het thema reizen te organiseren, van liftwedstrijd tot culturele festivals.

Voorzitter ~ Jonas Bottelier
Vice-voorzitter ~ Maartje de Ruijter
Secretaris ~ Julia Huigen
Penningmeester ~ Renske Timmerman
Commissaris Propaganda ~ Miles Luxembourg

2020/2021IntellecCie

De IntellecCie zet zich in om de Virgilianen aan het denken te zetten en een mening te vormen over de wereld om hen heen. Dit doen we door diepgaande lezingen en debatten te organiseren. Denk ook aan intellectuele uitjes, bijvoorbeeld naar de live opnames van een talkshow. Geen onderwerp is ons té gek!

Voorzitter ~ Adam Bakker
Vice-voorzitter ~ Luca Mink
Secretaris ~ Beate Verbeek
Penningmeester ~ Tobias Schmeink
Commissaris Propaganda ~ Tjitske Henstra

2020/2021

ViCie

De Vicie organiseert uitjes, workshops en evenementen die te maken hebben met beeld; bewegend beeld in films of stilstaand beeld in fotografie en nog veel meer. Jaarlijks wordt de Pathe overgenomen door Virgilianen voor onze grote ViCie filmavond. Denk verder aan het bezoeken van fototentoonstelling, de fotowedstrijd of het ontwikkelen van je eigen foto’s.

Voorzitter ~ Glenn Bommele
Vice-voorzitter ~ Eeke Cramwinckel
Secretaris ~ Mees-Jan van Groen
Penningmeester ~ Lars Geluk
Commissaris Propaganda ~ Julie van Essen

2020/2021

ExpresCie

De ExpresCie is een vrij nieuwe ondercommissie van Lancet en is bedoeld om de Virgilianen vaardigheden aan te leren door middel van workshops en meerdaagse cursussen te organiseren. Voorbeelden hiervan zijn: schilderen, zeefdrukken, boetseren of mindfulness.

Voorzitter ~ Angela Hanna
Vice-voorzitter ~ Kaatje Bout
Secretaris/Propaganda ~ Sandro van der Hulst
Penningmeester ~ Alex Zuijdam
Propaganda/Secretaris ~ Lois Schrijver

2020/2021